,

Akvaariovalaisin LED (säädettävä teho) 12W

30,59 

LED valaisin akvaarioon 12W. Kasviakvaarioon ja terraarioon sopiva led-akvaariovalaisin säädettävällä teholla. Valaisin voidaan asettaa akvaarion reunojen varaan, kannelle tai ripustaa altaan yläpuolelle. Edulliset akvaarion LED-valaisimet Akvaario.net-verkkokaupasta.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 202.4114 Osastot: ,

LED-akvaariovalaisin kompaktilla ja kevyellä passiivijäähdytteisellä rungolla ja säädettävällä teholla ja värisävyllä.

Pääasiallisesti valkoisia SMD-ledejä sisältävä akvaariovalaisin tuottaa laajaspektristä valoa, mikä on neutraalin valkoista ja sopii kasvelle. Valaisin soveltuu makeavesiakvaarioiden ohella merivesiakvaarioihin missä ei tarvita /haluta korostetun sinistä valoa. Laajaspektrinen valo sopii sellaisenaan riutta-akvaarion fotosynteesiä hyödyntävulle eliöille kuten pehmeäkoralleille ja kivikoralleille. Kasveille sopiva led-valaisin käy myös terraarioon, orkidealasikkooon, kasvatustelttaan, hyötykasveille, huonekasveille ja viherkasveille, taimikasvatukseen jne.

Integroidulla himmentimellä ledien kirkkautta voi säätää 10-portaisella asteikolla. Valkoiset + vihreät ledit ovat samassa kytkentäpiirissä ja punaiset + siniset toisessa, kumpikin piiri on sammutettavissa ja säädettävissä erikseen. Valon värisävyä voi muokata eriväristen ledien tehoa säätämällä. Valon sävyä voi säätää puhtaan valkoisesta voimakkaan sinipunaiseksi.

Valaisimen himmentimessä on lisäksi ajastintoiminto, millä voidaan asettaa vuorokausittain toistuva 6h, 10h tai 12h valaistusaika ilman ulkoisen ajastimen käyttöä.

Passiivijäähdytteinen LED-valaisin jäähtyy alumiinisen rungon kautta. Tehokkaan jäähtymisen varmistamiseksi valaisinta ei saa sijoittaa ahtaaseen / suljettuun tilaan, mikä estää ilman kiertämisen valaisimen ympärillä, tai ilmanvaihto on varmistettava tuulettimilla. Ledien tehokas jäähtyminen vaikuttaa olennaisesti niiden kestoikään ja jos LED-valaisin ei pääse jäähtymään, se saattaa hajota hyvinkin nopeasti ylikuumentumisen seurauksena.

Akvaarion LED-valaisin voidaan asettaa avoimen akvaarion reunojen varaan säädettävillä jaloilla. Ulosvedettävät ja pituudeltaan säädettävät jalat sopivat 29-48cm pitkään / leveään akvaarioon. Jalkojen kanavat kulkevat valaisimen rungon läpi, joten pidempiä jalkoja tarvittaessa alkuperäiset voi korvata 3mm teräksisellä akselitangolla, millä on myös mahdollista liittää useampia valaismia toisiinsa. Valaisin voidaan myös asettaa suoraan akvaarion kansilasille. Valaisin on hyvin kevyt (200g jalkojen kanssa, 136g ilman jalkoja) ja helposti ripustettavissa.

Valaisimen pituus sopii standardimittaisten akvaarioiden ja terraarioiden pituuteen / leveyteen. Suurikokoisessa akvaariossa / terraariossa voidaan käyttää useampaa valaisinta. Useammasta erillisestä valaisimesta koostuva valaisinjärjestelmä on yhtä suurta (pitkää) valaisinta suositeltavampi, sillä se mahdollistaa pistemäisen valaistuksen luomisen ja valon kohdistamisen haluttuihin kohtiin. Erityisen edullista ominaisuus useammasta erillisestä valaisimesta rakentuvassa valaistuksessa on vikatilanne, jolloin yhden valaisimen hajotessa koko akvaario tai terraario ei jää ilman valoa.

Tekniset tiedot:

  • Tyyppi: LED-akvaariovalaisin
  • Käyttö: Kasveille sopiva valaisin akvaarioon ja terraarioon
  • Kiinnitys: Ulosvedettävät jalat, akvaarion pituus / leveys 29 – 48cm
  • LED-tyyppi: SMD 5730; 24kpl
  • Valospektri: 8kpl valkoinen, 8kpl kylmä valkoinen, 4kpl sininen, 2kpl punainen, 2kpl vihreä / täyden spektrin päivänvalo
  • Toiminnot: 3 valaistustilaa; sininen / punainen, valkoinen / vihreä, täysi spektri, sisäinen himmennin, 10 kirkkausasetusta, sininen / punainen ja valkoinen / vihreä ledien teho säädettävissä erikseen, sisäänrakennettu ajastin 3:lla periodilla
  • Jäähdytys: Passiivinen jäähdytys (alumiinirunko)
  • Teho: 12W
  • Mitat: 260*55*17mm
  • Paino: 200g (136g ilman jalkoja)
  • Standardi: 230V, 50Hz, IP66, Europlug (valaisimessa DC 12V/1A )

Paino 0,4 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Akvaariovalaisin LED (säädettävä teho) 12W”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top